godaddy tracker

Servicii aplicatii mobile

Concept si design aplicatii mobile

Ce se poate include intr-o aplicatie? Ce este bine sa fie inclus intr-o aplicatie? Care sunt cele mai bune practici? Pentru ca o aplicatie mobila este diferita de un site, oferim consultanta, concept si design de aplicatii mobile.

Dezvoltare de aplicatii mobile native

Echipa noastra de ingineri dezvolta aplicatii mobile atat native (Java, Objective-C Cocoa) cat si multi-platforma folosind tehnologia Phonegap de la Adobe. Aplicatiile sunt realizate avand in vedere cerintele privind calitatea si organizarea codului asa cum sunt cerute pentru publicarea pe marketplaceuri si testate pentru a acoperi cat mai multe device-uri si paternuri de utilizare.

Publicare si mentenanta pe marketplace

In functie de marketplace-ul pe care se publica aplicatia, exista un proces de publicare mai lung sau mai scurt care urmareste reguli stricte. Echipa noastra de suport se ocupa de indeplinirea tuturor cerintelor pentru publicare, apoi monitorizeaza comentariile si feedbackul utilizatorilor privind folosirea aplicatiei.

Campanii inovatoare de promovare a aplicatiilor mobile

 Cel mai adesea nu este suficient sa publici o aplicatie pe marketplace ca sa aiba utilizatori. Daca targetul aplicatiei este sa atraga cat mai multi utilizatori, atunci cu siguranta veti avea nevoie de serviciile noastre de promovare a aplicatiilor mobile.