godaddy tracker

Review aplicatie mobila MyVodafone

Posted by on Aug 31, 2012 in Aplicatii romanesti | 0 comments

MyVodafone Homepage

Consumul meu

MyVodafone - factura

MyVodafone – factura

MyVodafone - promotii

MyVodafone – promotii

MyVodafone - magazine

MyVodafone – magazine

MyVondafone - asistenta

MyVondafone – asistenta

Daca folositi telefonul mobil asa mult cum il folosim noi in 3G si sunteti pe Vodafone, atunci e bine sa stiti ca Vodafone va pune la dispozitie o aplicatie foarte usor de utilizat pentru accesarea datelor din MyVodafone. Dupa ce va logati cu datele de login din website-ul obinuit veti avea acces la un homepage cu shortcuturi catre cost control, factura mea, promotii, magazine Vodafone si asistenta.

Cost control – consumul meu

Functionalitatea “Consumul meu” este fara indoiala cea mai utila parte a aplicatiei. In functie de abonamentul pe care il aveti si de serviciile incluse, in pagina de Consumul meu veti avea o sumarizare completa a consumului, inclusiv in format grafic.

Factura mea

Daca aveti nevoie de datele facturii, nu mai este nevoie sa apelati sistemul complicat de asistenta prin telefon: aveti toate datele despre ultima factura in aplicatia MyVodafone: suma de plata, data scadentei, cont client etc.

Gaseste magazine Vodafone

In general, de fiecare data cand aveam nevoie de un magazin Vodafone trebuia sa accesam site-ul apoi din lista de magazine apropiate sa localizam unul din zona apoi sa cautam pe harta locatia exacta. Cu aplicatia mobila MyVodafone totul este mult simplificat! Prin functiile de localizare, aplicatia returneaza imediat cele mai apropiate magazine, cu distanta pana la ele si adresa completa.

Promotii

Cel mai probabil partea de promotii nu este motivul pentru care ati folosi cel mai frecvent aplicatia. Dar, daca este la indemana cand porneste aplicatia, nu strica sa aruncati un ochi. Noi asa am facut si am avut surpriza ca prin organizarea eficientizata pentru displayul pe mobile sa vedem cateva promotii care nu le-am observat la navigatia in site-ul classic

Asistenta

Despre sectiunea de asistenta putem sa zicem ca este foarte bine structurata si chiar mai usor de utilizat decat website-ul obisnuit!

 

Disponibilitate si compatibilitate

Noi am testat aplicatia pe un iPhone 4S, dar aplicatia este disponibila gratuit si pe Android.

Ce ne-a placut la aplicatia mobila MyVodafone

  • Este foarte utila pentru Cost Control
  • Navigabilita este excelenta (mai ales avand in vedere ca website-ul normal este destul de incarcat)

Concluzii

MyVodafone este genul de aplicatie pe care chiar daca nu il folosesti zilnic e bine sa-l ai la indemana, am zice noi in categoria Utility.