godaddy tracker

Review aplicatie SpeedTaxi

Posted by on Aug 29, 2012 in Aplicatii romanesti | 0 comments

Welcome screen

Welcome screen

Cand a fost ultima oara cand ati dorit sa comandati un taxi in Bucuresti si ati pierdut o groaza de timp sunand la diverse companii? Credem noi ca destul de curand, si fie a sunat ocupat, fie nu au fost masini. In plus, daca nici nu ati stiut cu precizie adresa la care va aflati, comandarea unui taxi a devenit cu siguranta o aventura.

 

 

Localizare pe harta

Dar daca aveti la indemana un telefon mobil Android sau iPhone conectat la internet, comandarea unui taxi a devenit mult mai usoara cu aplicatia de mobila SpeedTaxi – nu e nevoie sa sunati, iar comenzile prin aplicatie au prioritate!

Cum functioneaza aplicatia mobila SpeedTaxi

 

SpeedTaxi

Localizare avansata

Comandarea unui taxi prin aplicatia mobila SpeedTaxi este extrem de usoara: aplicatia face localizarea pe harta Google maps. Din testele noastre localizarea functioneaza foarte bine chiar si in zona centrala a orasului si in functie de preferinte este disponibila atat vizualizarea de tip harta cat si de tip satelit.

In mod foarte util, exista si un pas secundar de completare a adresei, in care se poate specifica cu mare precizie locatia. Dupa introducerea datelor personale (nume si numar de telefon) se poate face comanda efectiva. In cateva secunde va aparea timpul de asteptare necesar pentru sosirea masinii, si daca acceptati comanda, va apare numarul masinii si timpul de asteptare ramas de tip counter. La sosirea masinii veti primi si o notificare suplimentara.

 

Disponibilitate si compatibilitate

Aplicatia mobila SpeedTaxi este disponibila in mod gratuit atat pentru iPhone cat si pentru Android. Noi am testat ambele versiuni si functioneaza excelent in ambele versiuni.

Ce ne-a placut la aplicatia mobila SpeedTaxi

Desi e disponibila numai in limba engleza apreciem in mod pozitiv experienta oferita in utilizarea aplicatiei:

  • este foarte usor de folosit
  • elimina neplacerile apelului telefonic cat si costurile de apel
  • comenzile prin aplicatie au prioritate

Concluzii

Dupa 2-3 luni de utilizare aplicatia a devenitde nelipsit pentru deplasarea in Bucuresti in mod special pentru ca simplifica mult comanda de taxi.